miercuri, 29 aprilie 2009

Primavara in imagini de Pomi infloriti.

De Paste am ajuns si la tara, cred ca ajung cam in 80% din cazurile in care ajung acasa. Stiu ca acolo s-a nascut familia mea, bunicii mei sunt toti acolo. Si ai mamei si ai tatalui meu sunt foarte aproape. Unii pe un deal, altii pe altu. Simt ca fac parte din acel loc si am petrecut destul timp acolo si nicioadata nu aveam sa mai muncesc cum am muncit acolo. Fac parte din generatia care si-a petrecut vacantele de vara la tara, la fan si la baie, la udat gradina si la discoteci sambata seara la o distanta de 5 km facuti de cele mai multe ori pe jos.
Ciresul cel mare de la bunici.
Cand ma gandesc la minunatia care era la tara in acea zi de primavara si cand vad pozele imi vine in cap o piesa de la Tudor Gheorghe - Au innebunit salcamii!Tudor Gheorghe - Au innebunit Salcamii


Flori de măr.In gradina la noi. Flori de cais cred.


Nu stiu de ce sunt dar au o alta culoare.Infloresc si padurile.


Satul de sus din deal de la bunici.


O livada cu meri inflorita pe drumul spre tara.

Daca e nevoie recunosc ca la ultimele 2 poze am folosit si putin Photoshop nu de alta dar inca nu strunesc asa bine aparatul.

Un comentariu:

Click spunea...

Floarea roz este de mar.Cand ajung in astfel de locuri parca nu-mi vine sa ma mai intorc la Bucuresti. Din pacate depindem de orasul asta. Sau poate nu.